Detta kan vi hjälpa er med

Vi har lösningar för alla multimedia projekt. Ser ni ett problem har vi en lösning. Vi skräddarsyr varje projekt efter de förutsättningar som finns.

Konsultation

Vilken högtalare passar var och varför ska du välja just den där? Vi jobbar gärna nära våra kunder. Tips och råd på bästa möjliga lösning kan göra stor skillnad. Därför besöker vi gärna er för att ge så korrekta råd som möjligt. Ta kontakt med oss och boka ett kostnadsfritt besök.

För hemmet

Ny stereo? Kanske en ”osynlig” hemmabio? Ljud i köket? Vi har lösningar för alla. Kontakta oss för genomgång av just dina behov.

Helhetslösning – nybyggen

Vi hjälper dig med allt från dag ett. Planering på ritningsstadie till produktval och installation. Självklart levererar vi nyckelfärdiga lösningar med allt installerat och optimalt inställt.

Konferenslösningar

Användarvänlighet och enkelhet är nyckelord. Om ni väljer projektor, Led-Tv eller pekskärm med whiteboard ska anslutning vara enkel och smidig. Vare sig det gäller små personliga konferensrum eller stora samlingslokaler har vi har lösningar som passar alla.

Idrottshallar

Mäktigt ljud för idrott och events eller bara bakgrundsmusik, vi hjälper dig hitta rätt.

Nätverk

Vi bygger stabila trådade och trådlösa nätverk. Från det lilla hemnätverket till avancerade VPN-lösningar.